• A year from now you will thank yourself for starting today.
  • Join now and change your life!

Wat ik doe...

Hallo, 

Leuk dat je de weg naar mijn website Natural Health & Beauty hebt gevonden. Mijn naam is Claudia en ik woon met mijn 2 dochters en 2 honden in het mooie Zuid-Limburg.

Ik werk sinds Februari 2020 met mijn Partnerbedrijf Essens samen. Ik heb voor Essens gekozen omdat ik zelf opzoek was naar eerlijke en natuurlijke producten. Producten die niet getest zijn op dieren en waarvan de kwaliteit zeer hoog moest zijn maar wel betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Bij Essens vond ik wat ik zocht.  Dat het merendeel van de producten ook nog eens Vegan en biologisch afbreekbaar is vindt ik ook een zeer groot pluspunt. 

Essens is een innovatief bedrijf met een eigen scientific board ( eigen wetenschappers) alles wordt dus streng gecontroleerd. Essens maakt uitsluitend producten voor Essens en er worden dus geen producten bij andere bedrijven ingekocht. Je weet dus precies waar het vandaan  komt en hoe het wordt gemaakt.

Sinds kort heeft Essens een hele nieuwe Make-up lijn geïntroduceerd die is ontworpen door top Visagist Pavel Kortan die ook voor het huis Yves Saint Laurent de make up ontwerpt! Essens is de hoofdsponsor en titel partner van de Miss Czeska Essens Verkiezingen. Alle modellen worden opgemaakt met de make-up uit de Must Have Edition van Essens.  De Must Have Edition is grotendeels Vegan. Deze kun je uiteraard vinden in de E-shop.

Ik ben zelf groot fan van de producten en gebruik heel veel van de producten zelf en voor mijn 2 dochters. Onlangs ben ik gestart met de Essens Keto omdat ik graag 20kg wil afvallen. Kijk voor meer info over de keto hier

Mocht je dus een vraag hebben over 1 van de geweldige producten dan kan ik mijn eigen ervaring delen. Vindt jij het belangrijk dat producten niet alleen goed zijn voor jou en je familie maar ook lief zijn voor dieren en geen schade toebrengen aan het milieu? Dan zijn de Essens producten perfect voor jou. Essens heeft een excellente kwaliteit voor een heel betaalbare prijs.  

 

Woon je in de buurt van Born dan kun je de parfummap komen lenen en thuis op je gemak de heerlijke vegan parfums snuffelen en jezelf overtuigen van de kwaliteit. 

 

Wil jij ook graag van huis uit werken met deze geweldige producten? Vul dan het contactformulier in of stuur een whatsapp en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

X Claudia