• A year from now you will thank yourself for starting today.
  • Join now and change your life!

Mindfulness & Natuurcoaching

 Buiten dat ik de fantastische Producten van Essens verkoop ben ik Natuurcoach & Mindfulness coach.

Ik geef onder andere Mind-Walk Cursussen en workshops en ook daarbij maak ik soms gebruik van de producten van Essens zoals de etherische oliën.  

Ook heb ik een online cursus Mindfulness gemaakt, hierover onder meer. En daarbij hoort natuurlijk ook een stuk zelfliefde en me-time. Daarvoor vind je allerlei heerlijke producten in de shop. 

Je kunt ook een kennismaking les Mind-Walk online doen. Daarover onder ook meer. Binnenkort is de hele 10 weekse online te volgen. En natuurlijk is er in de online community ook een gratis gedeelte waar je allerlei Mindfulness oefeningen en meditaties vindt. Deze wordt regelmatig aangevuld dus neem daar zeker af en toe even een kijkje. 

Mocht je meer willen weten neem dan even contact op of neem een kijkje op mijn andere website: Claudia Mostert Coaching

Mindfulness - Bewust en happpy


Kom af van die automatische piloot en pak de controle terug over je eigen leven, je gedachten, je emoties en je acties!

Verminder stress en stress gerelateerde klachten zoals : hoofdpijn, slecht slapen, geen energie en meer. Wordt je bewust van beperkende gedachten en hoe je die kunt veranderen.

Leer omgaan met je monkey mind. Je gaat leren dat gedachten je emoties beïnvloeden en dat je door het veranderen van je gedachten je emoties kun reguleren.

En je leert Mindfulness inbouwen in je dagelijks leven en een routine op te bouwen. Dus meld je aan en pak NU die controle terug over je eigen leven en voel je gelukkiger en stressvrijer.

Dit is wat je leert in deze cursus:

• In week 1 oefen je om te genieten van het huidige moment en leer je hoe je mindful kunt zijn in het dagelijkse leven.

• In week 2 leer je de waarnemer van je gedachten en emoties te zijn, zodat je Monkey Mind onder de knie kunt krijgen, beperkende gedachten kunt omzetten en negatieve emoties kunt reguleren.

• In week 3 gebruik je wat je hebt geleerd om zelfcompassie te ontwikkelen, de controle terug te nemen over wat en wie (input) je toelaat in je mind en je leven, en te oefenen om meer aanwezig te zijn bij anderen.

Gratis Mindfulness en Meditatie


Hier vind je een heleboel gratis oefeningen.

Zo breng je eenvoudig mindfulness in je dagelijkse routine.

De oefeningen worden regelmatig aangevuld dus kijk af en toe even of er weer iets nieuws bij staat.

Mind-Walk online week 1


Les 1 staat in het teken van ontmoeten en ont-moeten.

Even lekker een momentje voor jezelf en even helemaal niks moeten. Je kunt deze les in je eigen tijd en je eigen tempo doen. Als je alles in 1 keer doet ben je ongeveer 1,5 uur bezig, maar je kunt de oefeningen ook verdelen over de week. Ga lekker naar buiten, geniet en ontspan.

  • De voordelen van Mind-Walk: 
  • Verminderen van stress. Herstelt mentale energie. Verlicht depressie.
  • Versterkt het immuunsysteem.
  • Verhoogt Concentratie, energie, creativiteit en geluksgevoel.

Maak nu kennis met Mind-Walk