• A year from now you will thank yourself for starting today.
  • Join now and change your life!

Keto reviews

Amparo

31.01.2022, 17:28
Ik ben vandaag begonnen met het Essens Keto-plan en ik heb de vanillepap en de kersen- en vanilleshake geprobeerd, ze zijn geweldig en ik heb helemaal geen honger, ik drink ook zwarte thee, om mijn vochtinname aan te vullen, vanavond ga ik naar eet de omelet met speksmaak die ik al heb geroken en jammie!!! 100% heeft alle voedingssupplementen van het keto-pakket aanbevolen! Bedankt voor dit product!

 

Kate

31.01.2022, 08:13
Dag 5 en nu 5Lb naar beneden. Genieten van het programma. De beste resultaten zijn als alle poeders in een blender worden gemengd om er zeker van te zijn dat er geen klontjes ontstaan. Voor hartig en zoet zou een extra maatschepje handig zijn. Notenshake is heerlijk en de chocoladeshake is geweldig voor een warme chocolademelk 's nachts.

 

Viktoriya

31.01.2022, 07:24
Het is vandaag 30 januari en ik begin met een kuur met Keto Dietas! Mijn naam is Victoria, ik ben 51 jaar oud, ik ben in de overgang en het is erg moeilijk om af te vallen. Ik ben bekend met het eiwitdieet. Voor Essens gebruikte ik 12 jaar lang een eiwitshake. Maar Essens heeft een superprogramma gemaakt, ik geloof erin. Ik vind de samenstelling van alle producten erg leuk. Veel eiwitten, daar hou ik van. Ik zal geen honger hebben en mijn huid zal niet verslappen. En ik vind het ook fijn dat er eten is voor de hele dag, en het is erg handig en snel klaar. In verband hiermee heb ik een vraag, kan ik na een kuur van drie maanden 2-3 producten in mijn dagelijks leven gebruiken? Mijn gewicht is 95.400 kg met een lengte van 1m61 cm Bedankt voor het superprogramma!