• A year from now you will thank yourself for starting today.
  • Join now and change your life!

Essens Keto Faq

 

1. Hoe werkt het keto-dieet?

 

 

Ketodiet werkt door het lichaam in een staat te brengen waarin het opgeslagen vetstoffen gebruikt om energie op te wekken. Het is een natuurlijk proces waar het lichaam mee te maken krijgt bij een verhoogde eiwitinname, een zeer beperkte inname van koolhydraten en een optimale vetinname. Het wordt ketose genoemd en komt 2-3 dagen na het begin van het dieet in het lichaam voor.

 

 

2. Hoe moet ik ESSENS Keto volgen?

 

 

ESSENS Keto bevat 3 fasen van gelijke lengte en duurt elk 4 weken. In totaal ben je 3 maanden op dieet. Voor grondig succes is het noodzakelijk om alle 3 fasen te volgen.

 

 

3. Moet ik alle 3 de fasen doorlopen?

 

 

Ja. Alle 3 fasen moeten zijn voltooid om ESSENS Keto goed te laten functioneren. Het doorlopen van de fasen heeft vooral effect op het voorkomen van het jojo-effect. In de eerste fase val je het snelst af, maar de volgende twee fasen zijn nodig voor stabilisatie en overgang naar een normaal voedingspatroon.

 

 

4. Mag ik alcohol drinken tijdens ESSENS Keto?

 

 

Nee, alcohol is in alle stadia verboden vanwege de suiker en calorieën. U kunt terugkeren naar matig alcoholgebruik na het beëindigen van ESSENS Keto.

 

 

5. Mag ik koffie of zwarte thee drinken tijdens ESSENS Keto?

 

 

Ja, koffie of zwarte thee is in alle stadia toegestaan, maar zonder suiker. Je kunt stevia of een zoetstof gebruiken om het zoeter te maken. Probeer de consumptie van koffie of zwarte thee te beperken tot ongeveer 4 kopjes per dag van elk. Je kunt melk toevoegen aan koffie of thee, maar de maximale hoeveelheid in een kopje is ongeveer 1 eetlepel.

 

 

6. Ik heb in 5 dagen geen veranderingen gezien. Is dat normaal?

 

 

Ja, het kan gebeuren. Het lichaam zal "in golven" afvallen, zelfs na enkele dagen, als u het regime volgt en u te zwaar bent, zal het gewichtsverlies doorgaan.

 

 

7. Hoe zwaar moet ik zijn om te beginnen met ESSENS Keto?

 

 

Om het dieet goed te laten functioneren (het lichaam voedt zich met opgeslagen vetweefsel), is het noodzakelijk om een ​​aantal vetreserves in het lichaam op te slaan. De geschatte waarde is de zogenaamde BMI, oftewel Body Mass Index. Het wordt berekend door het gewicht in kilogram te delen door de lengte in meters in de tweede. Bij een hoogte van 172 cm en een gewicht van 82 kg is de berekening bijvoorbeeld als volgt: 82 / (1,72 x 1,72) = 27,72. BMI is ongeveer 27,72. Om de ESSENS Keto goed te laten functioneren, moet de BMI een waarde van 26 of meer bereiken.

 

 

8. Kan ik individuele ESSENS Keto maaltijden en drankjes combineren?

 

 

Ja, de ESSENS Keto eten en drinken zijn allemaal zo gebouwd dat ze naar jouw smaak kunnen worden gecombineerd. Vergeet niet voldoende toegestane groenten te consumeren en zorg voor een voorraad ongezoete vloeistoffen (2,5 - 3 liter per dag).

 

 

9. Als ik afhaak en ik ben niet strikt met de ESSENS Keto-instructies, wat moet ik dan doen?

 

 

We maken allemaal fouten. Wees niet hard voor jezelf. Een eenmalige uitval zal niet het hele dieet vernietigen. Wat er in feite gebeurt, is dat ketose vertraagt ​​​​en 2-3 dagen moet herstellen. Je zou je gewichtsverlies als zodanig niet missen omdat je gedurende 2 - 3 dagen niet zoveel verliest. Raak niet in paniek, tenzij je uitzonderlijk de verleiding weerstaat. Kortom doorgaan volgens plan. Houd er rekening mee dat frequentere overtredingen leiden tot een langzamere reductie.

 

 

10. Komt het jojo-effect vaak voor na het dieet?

 

 

Het zogenaamde jojo-effect, dwz snelle vettoename, is minimaal in ESSENS Keto, als het correct werd gedaan, dat wil zeggen in alle fasen.

 

 

11. Is ketose veilig?

 

 

Ketose is veilig voor een gezond organisme. Ketose is een natuurlijke toestand van het lichaam, integendeel, overgewicht belast het lichaam langdurig en is niet natuurlijk. We gebruiken ESSENS Keto voor een beperkte tijd, wat volkomen veilig is voor een gezond organisme. Langdurig overgewicht is een veel grotere belasting voor het lichaam dan een kortdurend dieet.
Verwar ketose niet met ketoacidose. Ketoacidose komt voor bij personen die lijden aan een slechte insulinefunctie in het lichaam (vooral diabetici) en is een gevaarlijke toestand voor het lichaam.

 

 

12. Kan ik zout gebruiken tijdens keto?

 

 

Ja, gebruik tijdens het ketodieet zout zoals je gewend bent, als je helemaal geen zout gebruikt, zout dan elke toegestane groente met een snufje zout. Dezelfde regel geldt voor specerijen en peper.

 

 

13. Kan ik olijfolie of andere oliën gebruiken tijdens het keto-dieet?

 

 

Ja, natuurlijk kun je bij het bereiden van groenten een eetlepel hete of koude olijfolie of andere olie gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld ook panolie gebruiken bij het bakken van pannenkoeken. De maximale dagelijkse dosis olie is ongeveer 2-3 eetlepels.
Dezelfde regel geldt voor noten en lijnzaad, je mag ook maximaal 2 eetlepels per dag consumeren.

 

 

14. Hoe zit het met het drinkregime tijdens ESSENS Keto?

 

 

Probeer een drinkregime te volgen waardoor uw lichaam stoffen kan wegspoelen die het niet nodig heeft. Als u niet genoeg drinkt, kunt u last krijgen van hoofdpijn, constipatie, de vorming van nier- en urinestenen, etc. Het wordt aanbevolen om 2,5 - 3 liter vocht per dag te drinken. Zuiver water, mineraalwater zonder smaak, groene thee en kruidenthee zijn ideaal.

 

 

15. Mag ik sporten en bewegen tijdens ESSENS Keto?

 

 

Het ketodieet is ook geschikt voor mensen met een beperkte lichamelijke activiteit. Voeg geen nieuwe sportactiviteiten toe aan het dieet. Het zal een vast onderdeel zijn van je post-dieetleven.
Als u gewend bent aan een sportieve activiteit, kunt u deze volhouden, maar verwacht dat tijdens het dieet uw prestatie zo'n 40 - 50% lager zal zijn. Beperk je sportprestaties zodat je ervan geniet.

 

 

16. Ik heb last van een opgeblazen gevoel.

 

 

Gevoelige personen kunnen last hebben van een opgeblazen gevoel als gevolg van een verhoogde eiwitvertering en een hogere inname van groenten. Sommigen kunnen er aan het begin van het dieet last van hebben, anderen tijdens het dieet. Meestal zal venkelthee of een gewoon middel tegen winderigheid van de apotheek je helpen.

 

 

17. Hoe zit het met hoofdpijn of vermoeidheid?

 

 

Waarschijnlijk zal ⅓ van de cliënten lichte hoofdpijn krijgen in de eerste dagen van het dieet. Het wordt veroorzaakt door ontgifting van het lichaam, uitdroging en vaak onvoldoende inname van vocht en zouten. Het verdwijnt meestal na 2 dagen. Het is essentieel om de vloeistofconsumptie minimaal te houden. 2,5 liter per dag, gezouten groenten. Tijdens de pijn is het mogelijk om de pijnstiller te gebruiken die u gewend bent.

 

 

18. Verlies ik ook spiermassa tijdens ESSENS Keto?

 

 

Bij elk dieet bestaat het risico op verlies van spiermassa, zonder eiwitten worden vetten fysiologisch niet verbrand. Tijdens het eiwitdieet leveren we ze extern, dus het risico is minimaal. Het verlies van spiermassa is verwaarloosbaar in vergelijking met vetten 8/2.

 

 

19. Wat zijn de voordelen van voedingssupplementen in ESSENS Keto?

 

 

KetoFerm en Omega 3-6 ondersteunen en verbeteren de werking van ESSENS Keto.
KetoFerm is een uniek product dat alleen verkrijgbaar is in ESSENS! Het bevat een mengsel van geactiveerde oplosbare vezels en hoogwaardige polyfenolen. Prebiotica ondersteunen de groei van lactobacillen
en houden de darmen lang in topconditie.
Omega 3-6 bevat AHIFLOWER® OLIE, een geraffineerde olie uit de zaden van veldboterbloem, dwz plantaardige omega-zuren, die een noodzakelijk voedingssupplement zijn en hun inname helpt bij het goed functioneren van het lichaam.

 

 

20. Zou u ESSENS Keto aanbevelen tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding?

 

 

Nee dat zou ik niet. Zwangerschap en borstvoeding zijn redenen om direct of helemaal niet met het dieet te stoppen.

 

 

21. Ik heb geen regulier arbeidsregime. Ik werk vaak in ploegen, hoe ga ik te werk?

 

 

Het regelmatigheidsbeginsel is van toepassing. Het is noodzakelijk om ESSENS Keto-maaltijden te consumeren met tussenpozen van 3 uur in de waakmodus. Als je bijvoorbeeld 's nachts werkt en overdag slaapt. Eet uw eerste maaltijd 1/2 uur na het ontwaken (zelfs 's nachts) en daarna na 3 uur. Voeg geen eten toe tijdens de slaap (ook niet overdag).

 

 

22. Kunnen we ESSENS Siroop drinken tijdens het dieet?

 

 

Ja natuurlijk. ESSENS Siroop heeft een verbluffend effect op de ontgifting van het lichaam en ondersteunt de functie van ESSENS Keto. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

 

 

23. Kan ik ESSENS Keto combineren met andere ESSENS producten?

 

 

Je kunt ESSENS Keto combineren met de volgende ESSENS voedingsproducten: KetoFerm, Omega 3-6, Monolaurin, Lactoferrin, ESSYNBIO, CBD, Colostrum en alle Home Pharmacy producten.
Vanwege de hogere suikerinname raden we af om ESSENS Keto te combineren met Nutriessens en Aloë Vera producten.

 

 

24. Is ESSENS Keto ook geschikt voor diabetici die medicijnen slikken en tegelijkertijd insuline spuiten?

 

 

Diabetes in welke mate dan ook is een contra-indicatie voor ESSENS Keto. Alleen de behandelend arts kon een uitzondering maken.

 

 

25. Zou je aanraden om ESSENS Detox te blijven gebruiken en ook te beginnen met ESSENS Keto?

 

 

Ja, je kunt doorgaan met ESSENS Detox aan het begin van ESSENS Keto. ESSENS Keto zelf heeft echter een ontgiftende werking op het lichaam. Als u nog niet bent begonnen met ESSENS Detox, kunt u het beste beginnen na ESSENS Keto.

 

 

26. Is ESSENS Keto ook geschikt voor mensen met lactose-intolerantie?

 

 

Helaas is het dat niet. Het eiwitdieet omvat volle melkpoeder en wei-eiwitconcentraat, of melkeiwitisolaat en melkeiwit. Deze en andere mogelijke allergenen vindt u op de website van de afzonderlijke producten.