• A year from now you will thank yourself for starting today.
  • Join now and change your life!

Durf groot te denken

Gepubliceerd op 6 april 2021 om 10:33

Precies dit dus !
Durf groot te denken...Durf grote dromen en doelen te hebben. Laat je niet door andere vertellen dat dat niet kan!

Vele van ons hebben het met de paplepel ingegoten gekregen: Wees eens realistisch, loop niet zo te dromen, doe maar normaal dan doe je al gek genoeg, je loopt met je hoofd in de wolken, dat is niet voor jou weggelegd, dat kun je niet, zorg eerst maar eens dat je dit of dat doet, enz. enz. enz....

Waarom zou je niet groot mogen denken? Omdat andere zeggen dat het niet kan? Vaak zijn het die mensen die zelf niet in hun dromen geloven of ze hebben opgegeven omdat ze nooit geleerd hebben dat het ook anders kan.

Moet jij daaraan een voorbeeld nemen? NEE
Iedereen heeft een advies voor je als je er naar vraagt. Heel vaak ook ongevraagd trouwens 
Je kent het vast wel... Het perfecte relatie advies van iemand die nog nooit een relatie heeft gehad... Advies over het opvoeden van je kids van mensen die nog nooit een kind van dichtbij hebben gezien... Of een hele leuke die ik zelf regelmatig tegenkom en krijg : advies over het opvoeden van je hond en dan van mensen die zelf van die monsters hebben die niet luisteren , van die self made Martin Gausjes die het verschil niet weten tussen een teckel en een sint Bernard. 

Als jij dus steeds van die geweldige adviezen te horen krijgt over jouw te grote doelen dan is de kans dus heel groot dat je met de verkeerde mensen praat.

"Je bent het gemiddelde van de mensen met wie je het meest omgaat."
Ga je met mensen om die altijd denken in problemen in plaats van oplossingen dan zal je zelf ook zo (gaan) denken.
Ga jij met mensen om die niet groot durven te denken dan neem je dat automatisch over.
Maar gelukkig kun je dat veranderen 

Ga opzoek naar mensen die wel weten en geloven dat je grote doelen kunt stellen en behalen. Mensen die zelf ook groot durven denken, die je helpen met het behalen van je doelen. Die je ondersteunen en aansporen om die doelen te behalen. Mensen die al daar zijn waar jij naar toe wilt. Mensen die het beste in je naar boven halen, je inspireren en je helpen de beste versie van JEZELF te worden.

Laat je niet klein houden door anderen!
Betekent dit dat andere mensen minder waardevol zijn? Nee zeker niet... Maar kies bewust met wie jij je tijd doorbrengt. Tijd is kostbaar net zoals je dromen.

Go and chase your dreams 
X Claudia


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.