• A year from now you will thank yourself for starting today.
  • Join now and change your life!

Hou van jezelf

Gepubliceerd op 29 maart 2021 om 11:32

Hou van jezelf

Hey mooie mensen,

Maandagochtend mindset tip Ik lees en hoor regelmatig om mee heen dat mensen niet tevreden zijn met zichzelf of erger nog zichzelf verschrikkelijk vinden WHY????

Een beetje van jezelf houden kan echt geen kwaad.

Als je het zelf niet doet waarom zou een ander het dan wel doen En ja misschien heb je een paar kilo teveel of staat je neus scheef... Maar so what? Ben je daardoor minder dan iemand met een maatje 34 of iemand met een perfecte neus? Nope!!! Ik zou zelf ook graag 15 kg minder willen wegen Maar dat betekent niet dat ik mezelf nu minder leuk vind...

Je mag dat natuurlijk ook niet zeggen als vrouw zijnde dat je jezelf leuk en woest aantrekkelijk vind want dan ben je arrogant en verwaand... Geen idee wie dat de wereld in heeft geholpen Ik ben blij met mezelf en ik vind mezelf super ik voer ook graag hele gesprekken met mezelf maar laten we het daar maar even niet over hebben.

Zeg gewoon tegen jezelf iedere x als je je spiegelbeeld ergens ziet:" wow wat een prachtige vrouw ben ik toch ." of: "hey lekkerding wat zie je er weer geweldig uit!" Klinkt gek om zo iets tegen jezelf te zeggen. Maar als je het vaak genoeg doet dan ga je het geloven. En het is ook gewoon zo!

Je kunt ook iedere dag affirmaties opzeggen zoals bijvoorbeeld deze:

  • Ik hou van mezelf
  • Ik ben extreem leuk en interessant
  • Ik ben zelfverzekerd en niet te stoppen
  • Ik geloof in mezelf
  • Ik ben waardevol
  • Mijn zelfvertrouwen is rotsvast
  • Ik ben 100% gelukkig met mezelf
  • Ik ben aantrekkelijk

Wees blij met wie je bent. Zorg dat die mindset gaat veranderen, hou van jezelf want je bent het waard. Dan zal het leven ook een stukje aangenamer worden Een positief zelfbeeld zorgt dat je straalt van zelfvertrouwen en dat maakt je woest aantrekkelijk. Laat je niet naar beneden trekken door anderen. Mensen die het nodig hebben om iemand te veroordelen op zijn of haar uiterlijk of wat dan ook zijn zelf zo onzeker als wat

Dus wees jezelf en love yourself mooi mens. Je bent het waard.

X Claudia 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.