• A year from now you will thank yourself for starting today.
  • Join now and change your life!

De perfecte foundation

Gepubliceerd op 6 maart 2021 om 09:14

De perfecte foundation

 

De perfecte make-up foundation kiezen en toepassen

Mooie make-up vraagt ​​om de perfecte make-up foundation.
Foundation creëert een leeg canvas op het gezicht waaraan kleuren worden toegevoegd: oogschaduw, blush & lippenstift. Het zorgt er ook voor dat deze producten beter blijven zitten en fungeert als een barrière tussen de kleur en de natuurlijke oliën van de huid, die anders de make-up zouden oplossen. Maar omdat foundation het grootste deel van het gezicht bedekt, moet foundation naadloos aansluiten op de huid.
 
Make-up Foundations voor verschillende huidtypes:
Voordat u een nieuwe foundation koopt, zijn er twee aandachtspunten die moeten worden aangepakt.
Ten eerste moet de foundation een aanvulling zijn op je huidtype.
Vette huid -
Voor een vette huid die snel glanst, zal een olievrije formule de productie van overtollige olie belemmeren en de meeste bevatten extra poederdeeltjes om eventueel geproduceerde olie te drogen.
Normale huid -
Een normale huid kan vrijwel elke formulering aan, maar een vloeistof geeft voldoende dekking zonder er aangekoekt of zwaar uit te zien. Een droge huid heeft een make-up foundation met extra vocht inbrengende crèmes nodig om haar soepel te houden en om te voorkomen dat de huid in de make-up opdrinkt. Een crème make-up formule gaat langer mee en hydrateert ook.
 
Foundation kleuren:
De beste tijd om een ​​kleur te kiezen, is wanneer jouw huid de meest natuurlijke tint heeft. Dus na uw vakantie of 's ochtends na zelfbruining is niet de beste tijd. De beste plaats om make-up te proberen, is op de kaaklijn.
Kortom, foundationkleur valt in twee categorieën;
• Foundationbase met gele tinten
• Foundationbase met roze tinten
De meest voorkomende geelgekleurde huidtypes zijn Aziatische, vale en zwarte huid, terwijl een lichte huid over het algemeen roze tinten heeft. Het is belangrijk om een ​​foundation te kiezen die past bij de basis van je huid, anders zal de make-up niet goed blenden, hoe je hem ook aanbrengt.
 
Make-up foundation aanbrengen:
Vette huid -
Bij een vette huid moet het aanbrengen van olievrije formules snel zijn, aangezien ze snel drogen. Het is de beste manier om met schone vingers kleine beetjes aan te brengen op de gebieden die het meest bedekt moeten worden; doe gewoon iedere keer een stukje totdat het gezicht compleet is.
Normale huid -
Voor een normale huid kan de keuze van crème-tot-poeder vloeibare of poedervormige foundation de hoeveelheid tijd die je besteedt aan het aanbrengen ervan veranderen. Crème-tot-poeder kan het beste worden aangebracht met een spons, beginnend in het midden van het gezicht en naar buiten toe werkend; het is binnen enkele ogenblikken gedaan. Vloeibare foundation ziet er natuurlijker uit met een foundationkwast. Werk de borstel opnieuw naar buiten toe en zorg ervoor dat u minder rond de ogen gebruikt. Poeder of minerale make-up foundation moet worden aangebracht met een grote poederkwast; hoewel het niet dezelfde dekking geeft als een vloeistof, is het een geweldige make-up voor degenen weinig tijd hebben.
Droge huid -
Voor een droge huid beweegt crèmefoundation goed rond het gezicht, en een beetje gaat ver. Een droge huid heeft meestal weinig puistjes, dus concentreer je op gebieden die dekking nodig hebben en laat heldere plekken bloot: daarom is het van vitaal belang om de juiste kleurmatch te krijgen.
 
Succes met uitproberen ...
X Claudia

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.