• A year from now you will thank yourself for starting today.
  • Join now and change your life!

Water - De sleutel tot natuurlijke schoonheid

Gepubliceerd op 6 maart 2021 om 09:10

Water - De sleutel tot natuurlijke schoonheid

Dankzij technologische vooruitgang hebben experts in de dermatologie kunnen observeren welk effect onze voeding heeft op de textuur en het uiterlijk van onze huid.

Veel recente onderzoeken in de dermatologie bevestigen dat de belangrijkste factor bij huidverzorging niet alleen afhangt van de cosmetica die we aanbrengen (die natuurlijk een verschil maken), maar ook grotendeels van onze voeding.

Dus ... welk dieet moeten we gebruiken om er geweldig uit te zien?

WATER 

Ons lichaam bestaat voor 70 procent uit water; daarom is het logisch dat een gebrek aan voldoende wateropname ons uiterlijk zal beïnvloeden.

Daarom is het drinken van water ongetwijfeld de gemakkelijkste en meest efficiënte manier om tekenen van veroudering te voorkomen, de huid glad en het lichaam gezond te houden.

HOE BEÏNVLOEDT WATER ONZE HUID?

Water elimineert de gifstoffen in ons lichaam die dagelijks worden opgeslagen door contact met verontreinigende stoffen, tabaksrook, stress en andere bronnen van vorming van vrije radicalen. Concreet zijn vrije radicalen de hoofdoorzaak van huidziekten en vroegtijdige veroudering.

Water geeft de huid niet alleen een jeugdiger uiterlijk, maar elimineert ook al deze elementen die acne veroorzaken. Acne wordt gevormd door de ophoping van bacteriën, olie, dode huidcellen en vuil op de huid. Zelfs voor mensen met een vette huid en problemen met acne, is water nodig om zowel interne als externe onzuiverheden weg te spoelen.

Bovendien helpt water vitamines en voedingsstoffen gemakkelijk door het lichaam te laten stromen. Het werkt in het bijzonder samen met alle organen van het lichaam om vitamine E, C en B12 te verdelen, die helpen de huid glad en jong te houden.

HOEVEEL WATER MOET IK DAGELIJKS DRINKEN?

Normaal gesproken wordt aanbevolen dat iemand minstens anderhalve liter water drinkt, hoewel veel dermatologen aanbevelen de dosis te verhogen tot twee of drie liter dagelijks.

WANNEER IS HET ESSENTIEEL OM WATER TE DRINKEN?

Het is erg belangrijk om te drinken en verloren vocht te recupereren na het sporten of zonnebaden. Vergeet niet dat water niet alleen goed is voor uw organisme, maar ook voor uw uiterlijk.

WATER BINNEN EN WATER BUITEN

Bij het reinigen van de gezichtshuid of het lichaam is het het beste dat het water lauw is. Zeer heet water kan de huid overmatig uitdrogen, maar bij een voldoende temperatuur is de reinigende kracht enorm.

SCHOONHEID TRUC

Drink 's ochtends als eerste water; het helpt een gezwollen of gezwollen gezicht te elimineren.

 

Wie had gedacht dat water in het dit millennium een ​​van de meest relevante schoonheidsgeheimen zou worden?

Proost X Claudia


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.