• A year from now you will thank yourself for starting today.
  • Join now and change your life!

Natuurlijke make-up look

Gepubliceerd op 6 maart 2021 om 09:06

Natuurlijke make-up look

3 make-uptips voor een natuurlijke uitstraling

1. Vermijd te veel make-up

Make-up is bedoeld om eigenschappen te verbeteren, niet om ze te verbergen. Als je te veel make-up draagt, zie je er caky en compleet anders uit. Tenzij dat jouw doel is, zijn hier enkele dingen waarmee je rekening moet houden bij het aanbrengen van make-up:

- Eyeliner:

donkere, dikke eyeliner zorgt ervoor dat je er overdreven uitziet. Hoewel het misschien perfect is voor zaterdagavond, ziet het er absoluut niet natuurlijk uit.

- Mascara:

de meeste mascara's hebben de neiging te klonteren, waardoor je wimpers samenkomen en grote openingen achterlaten. Als u mascara licht aanbrengt, voorkomt u dit probleem en worden uw wimpers op de meest natuurlijke manier versterkt.

- Foundation:

Kies eerst een foundation die past bij uw huidskleur. Een beetje is genoeg, dus begin voorzichtig met aanbrengen en voeg meer toe zoals gewenst. Het doel van foundation is om een ​​egale, gelijkmatige toon te creëren. Kies ook een kwast die geschikt is voor uw foundation; sommige penselen werken het beste met een vloeibare foundation, in tegenstelling tot geperst poeder.

- Poeder: hetzelfde geldt voor poeder - niet te veel. Poeder heeft de neiging om er bovenop te zitten in plaats van in je gezicht te mengen, dus zorg ervoor dat je je make-up mengt om duidelijke lijntjes te voorkomen.

2. Lippen

Voor een natuurlijke uitstraling kun je het beste bij neutrale kleuren blijven. Soms is een heldere glans perfect om het natuurlijk te houden, maar voegt net dat beetje pit toe. Je kunt zelfs gewoon wat getinte lippenbalsem opdoen!

3. Passende make-up 

Draag make-up die geschikt is voor de gelegenheid. Als je naar het strand gaat, moet je niet dezelfde of zoveel make-up dragen als bij het dansen. Bovendien moet je make-up bij daglicht lichter zijn dan wanneer je 's avonds uitgaat.

Veel plezier met uitproberen

X Claudia

#makeuptips #makeuplover


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.