• A year from now you will thank yourself for starting today.
  • Join now and change your life!

Oogschaduw - 12 tips

Gepubliceerd op 1 maart 2021 om 16:17

Oogschaduw - 12 tips om het perfect aan te brengen

Oogschaduw - Top 12 tips om het perfect aan te brengen

 

Je make-up is net zo belangrijk voor je afgewerkte look als de kleding die je draagt, sterker nog, het kan zelfs belangrijker zijn. We hebben allemaal vrouwen gezien die geen idee hadden hoe ze hun oogschaduw moesten aanbrengen. Maar we hebben ook vrouwen gezien die weten hoe ze het op de juiste manier moeten aanbrengen en ze zien er perfect en mooi uit. Wil je niet ook een van die vrouwen zijn? Natuurlijk - en ik ga je enkele top tips geven, zodat jij precies dat kunt doen.

 

Goed nieuws: je oogschaduw correct aanbrengen is helemaal niet moeilijk. Het is echt een kwestie van de juiste techniek en uw persoonlijke stijl vinden. Maak je geen zorgen als er een paar pogingen nodig zijn om het goed te doen. Bekijk deze tips:

 

1. Breng altijd een primer aan op uw ogen, net als op de rest van uw gezicht. Losse poeder werkt ook of je kunt je foundation op de ogen aanbrengen. Het geeft een mooi egaal palet om mee te werken.

 

2. Blend, blend en blend nog wat. Ik kan dit niet genoeg benadrukken. Probeer een experiment. Blend een oog en gebruik dan alleen een gewoon penseel voor je andere oog. Je weet meteen waar ik het over heb en je vergeet nooit meer te blenden.

 

3. Als je dramatische ogen wilt, neem dan je oogschaduwkwast, dompel hem in water en dan in de schaduw, en breng dan aan. Het geeft je een veel diepere, dramatische kleur.

 

4. Als je blauwe ogen hebt, draag dan paars, violet, taupe, grijs, diepblauw en zwart. Funky kleuren zijn onder meer fuchsia, turkoois en zilver.

 

5. Als je groene ogen hebt, draag dan paars, pruim, bosgroen, bruin en kaki. Funky kleuren zijn onder meer lichtgroen, goud en fel paars.

 

6. Als je bruine ogen hebt, draag dan champagne, koper, bruin, abrikoos, kaki en beige. Funky kleuren zijn onder meer koningsblauw, mandarijn, hardroze.

 

7. Iedereen kan navy, poederblauw en antraciet dragen. Leuke kleuren zijn onder meer zilver.

 

8. Breng een lichtere oogschaduw aan in de binnenhoek van het oog om te reflecteren en jouw ogen er jonger uit te laten zien.

 

9. Als u wilt dat jouw ogen groter lijken, gebruik dan een lichte kleur in de binnenhoek en een donkerdere tint in het midden van de ogen.

 

10. Oefen totdat je de toepassing van jouw oogschaduw tot een wetenschap hebt gemaakt. Als je goed wordt, ziet je make-up er natuurlijker en perfect uit.

 

11. Breng je donkere schaduw alleen aan op de oogleden, van de wimperlijn tot aan de oogplooi. Breng je medium schaduw aan van net onder de ooglidplooi tot het wenkbrauwbot.

 

12. Highlight langs het wenkbrauwbot. Door het op deze manier te doen, zullen uw gelaatstrekken natuurlijk en mooi opvallen.

 

Dus daar heb je het. Met deze top tips weet je nu hoe je je oogschaduw moet aanbrengen, zodat je er op je best uitziet.

 

Onthoud dat je bij het oefenen van al deze stappen moet letten op wat het beste voor jouw werkt. Oefen alleen, of oefen met een vriend (in) als u het gemakkelijker vindt om de mening van iemand anders te vragen.

 

Dus ga ervoor en Straal!

X Claudia


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.