• A year from now you will thank yourself for starting today.
  • Join now and change your life!

Denk positief

Gepubliceerd op 19 februari 2021 om 12:30

Denk positief

G●●D M●RNING

Iets om over na te denken

Ik lees de laatste paar dagen niet veel positieve berichten... En dat is ergens ook logisch met alles wat er nu gebeurd. Maar je kunt altijd zelf een keuze maken hoe je er mee omgaat.

Je kunt ervoor kiezen om al die negativiteit toe te laten en je naar beneden te laten trekken. Wat alleen maar zorgt voor meer negativiteit en een kutgevoel

Of je kiest er voor om dat niet te doen en je te concentreren op positieve gedachten, begin bij jezelf.

Ik kijk bijvoorbeeld geen nieuws, nog nooit gedaan. Ik wordt er niet vrolijker van, en vele met mij.

Er zijn mensen die nu nieuwe kansen zien, die gedwongen worden creatiever te denken en waar zich nieuwe deuren openen.

Heel veel mensen hebben het moeilijk op dit moment. Maar kies jij er dan voor om je de hele dag kut te voelen of kies je er dan voor om al die negatieve energie om te toveren naar iets moois... En ja dit kan verdomd moeilijk zijn maar die keuze heb je altijd.

Ik geloof heilig in de law of attraction... Alles is energie en hoe meer aandacht je besteedt aan iets hoe meer energie je dat geeft. Hoe meer energie je iets geeft hoe meer het groeit.

Letten op wat je denkt is dus heel belangrijk. 

Als je positieve gedachten hebt zul je dus ook positiviteit aantrekken en vice versa.

Mag je je dan nooit meer kut voelen? Natuurlijk wel. Maar aan jouw de keuze of je in dat gevoel blijft hangen of er doorheen gaat om er daarna positieve kracht uit te halen.

Houdt je vibratie hoog, think positive thougts... En probeer dingen los te laten.... Je kunt de wereld niet veranderen maar wel jezelf

Mindset is alles, ik mediteer 's avonds zodat ik met positieve gedachten ga slapen en 's ochtends begin ik de dag met meditatie of mindfulness om positief te starten.

Je kunt me nu heel zweverig noemen En dat mag Maar probeer het eens uit. Kijk bijvoorbeeld eens the secret op netflix en laat het op je inwerken... Misschien gaat er een positievere wereld voor je open...

*jeetje... En dit alles op de vroege ochtend krijg je ervan als je om 4 uur opstaat

X Claudia


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.