• A year from now you will thank yourself for starting today.
  • Join now and change your life!

Be you

Gepubliceerd op 19 februari 2021 om 12:08

Be you

 

Vergelijk jezelf niet met anderen maar wees de beste versie van JEZELF.
Er zijn genoeg anderen maar er is maar één JIJ...
Ontdek je eigen talenten en hou van jezelf.
Be positive
Soms zijn jouw zwakke punten juist je sterke. Je moet ze alleen anders benaderen
Ik bijvoorbeeld ben heel erg introvert.  Zet mij in een ruimte met mensen die ik niet ken dan en ik zou willen dat ik kon verdwijnen. Ik vindt het verschrikkelijk,  Er wordt aan gewerkt hoor.  Maar daardoor kan ik me wel goed verplaatsen in mensen die het zelfde "probleem" hebben. Het is één van de meest voorkomende dingen die ik hoor: " ik kan dat niet wat jij doet want ik durf niemand aan te spreken". Ik weet als geen ander hoe dat is en kan daarbij perfect helpen, laten zien hoe het wel kan en hoe je die angsten kunt overwinnen.
En doordat ik zo chaotisch ben ben ik juist ook heel erg creatief. Probeer tussen die miljoenen dingen in je hoofd maar eens iets te vinden daar moet je wel creatief voor zijn
Daardoor kom ik vaak op fantastische ideeën. Ook kan ik hierdoor mensen anders naar een probleem laten kijken en heb ik vaak creatieve oplossingen. Goede zin krijg je er in ieder geval van Dus met mij als coach ben je verzekerd van creatieve oplossingen, een hoop lol en positiviteit
Veel mensen zien de 2 bovenste karaktereigenschappen als negatief bij zichzelf en zo zijn er nog wel meer te verzinnen.... Maar juist van je zwakke punten kun jij je sterke punten maken
Embrace yourself
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.